Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIOFOOD
    15,19 zł
    |
  2. Olej kokosowy virgin BIO 225 ml - COCOMI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 225 ml - COCOMI
    16,80 zł
    |
  3. Olej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIOFOOD
    17,18 zł
    |
na stronę