Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 1 L - BATOM
    33,58 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 1 L - DIET-FOOD
    45,41 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 180 ml - BIO FOOD
    13,28 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIO FOOD
    14,94 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 400 ml - BIO PLANETE
    22,80 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 420 g - NATURAVENA
    20,12 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIO FOOD
    24,26 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 750 g - NATURAVENA
    30,48 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 1 L - BATOM
    45,05 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 1 L - COCOMI
    69,49 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 1 L - DIET-FOOD
    35,96 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 10 L - HORECA (BATOM)
    343,77 zł
    |
Strona
na stronę