Olej kokosowy
Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIOFOOD17,37 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIOFOOD29,63 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIOFOOD21,80 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIOFOOD47,39 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)