Olej kokosowy
Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 180 ml - BIO FOOD13,58 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIO FOOD15,28 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIO FOOD24,79 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 1 L - COCOMI67,48 zł|Producent: COCOMI (wody kokosowe, oleje kokosowe, śmietanki)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 180 ml - BIO FOOD13,65 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)