Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIOFOOD
    25,64 zł
    |
  2. Olej kokosowy virgin BIO 250 ml - DIET-FOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 250 ml - DIET-FOOD
    22,58 zł
    |
  3. Olej kokosowy virgin BIO 500 ml - BATOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 500 ml - BATOM
    27,70 zł
    |
  4. Tłuszcz kakaowy w krążkach BIO 100 g - RAPUNZEL
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Tłuszcz kakaowy w krążkach BIO 100 g - RAPUNZEL
    34,85 zł
    |
na stronę