Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 180 ml - BIO FOOD
    13,28 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIO FOOD
    14,94 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIO FOOD
    24,26 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 180 ml - BIO FOOD
    13,36 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIO FOOD
    14,94 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIO FOOD
    27,98 zł
    |
na stronę