Olej kokosowy
Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 180 ml - BIO FOOD13,28 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIO FOOD14,94 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIO FOOD24,26 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 180 ml - BIO FOOD13,36 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIO FOOD14,94 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIO FOOD27,98 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)