Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 260 ml - BIO FOOD
    15,19 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy bezwonny BIO 670 ml - BIO FOOD
    25,64 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIO FOOD
    17,18 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIO FOOD
    30,78 zł
    |
na stronę