Oleje ekologiczne

Oleje ekologiczne to doskonała alternatywa dla przetworzonych, rafinowanych tłuszczów. Wytwarzane w sposób stuprocentowo mechaniczny, bez użycia środków chemicznych mają naturalny smak i są zdrowsze. Dostarczają witamin i minerałów, obniżają poziom cholesterolu, są źródłem nasyconych kwasów tłuszczowych, które pełnią ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu ludzkiego organizmu. Ekologiczne oleje znajdują szerokie zastosowanie w kuchni – nadają się do sałatek, zup, potraw kuchni polskiej i zagranicznej, mogą być podawane z pieczywem lub dodawane do ciast i wypieków.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku o smaku masła tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA
    15,97 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku uniwersalny tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
Strona
na stronę