Oleje ekologiczne

Oleje ekologiczne to doskonała alternatywa dla przetworzonych, rafinowanych tłuszczów. Wytwarzane w sposób stuprocentowo mechaniczny, bez użycia środków chemicznych mają naturalny smak i są zdrowsze. Dostarczają witamin i minerałów, obniżają poziom cholesterolu, są źródłem nasyconych kwasów tłuszczowych, które pełnią ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu ludzkiego organizmu. Ekologiczne oleje znajdują szerokie zastosowanie w kuchni – nadają się do sałatek, zup, potraw kuchni polskiej i zagranicznej, mogą być podawane z pieczywem lub dodawane do ciast i wypieków.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO
    32,06 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO
    19,24 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO
    23,97 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO
    16,61 zł
    |
na stronę