Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)

9,37 zł
W magazynie

Owoce liofilizowane mango bezglutenowe 15 g - CELIKO. Idealne do spożycia samodzielnie lub jako dodatek wzbogacający desery i napoje. Metoda liofilizacji zachowuje smak, aromat i wartości odżywcze owoców. Wyprodukowane w Polsce przez CELIKO, z certyfikatem jakości. #zakreconysloik

Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP) jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
liofilizowane mango.

OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5900038003545
Waga całkowita (kg)0.030000
ProducentCELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
Adres producentaCeliko sa ul. św. antoniego 71, 61-359 poznań
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: