Owoce liofilizowane

Konserwacja żywności to temat budzący wiele kontrowersji, głównie ze względu na to, że wiele metod konserwacji opiera się na dodawaniu substancji chemicznych do żywności, które nie zawsze są obojętne dla naszego organizmu. Na szczęście istnieją sposoby konserwacji żywności bezpieczne i czyste, co w chwili obecnej jest sprawą kluczową. Jednym z takich sposobów jest coraz bardziej popularna liofilizacja.

  1. Bez glutenu
    Puder jabłkowy (liofilizowane sproszkowane jabłko) BIO 40 g - HELPA
    17,49 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Różdżki smaku tropikalne (liofilizowane owoce) BIO (9 x 2 g) 18 g - HELPA
    18,42 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Różdżki smaku warzywne (liofilizowane warzywa) BIO (9 x 2 g) 18 g - HELPA
    16,52 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Suchy prowiant (liofilizowane maliny) BIO 20 g - HELPA
    17,55 zł
    |
na stronę