Owoce liofilizowane
Konserwacja żywności to temat budzący wiele kontrowersji, głównie ze względu na to, że wiele metod konserwacji opiera się na dodawaniu substancji chemicznych do żywności, które nie zawsze są obojętne dla naszego organizmu. Na szczęście istnieją sposoby konserwacji żywności bezpieczne i czyste, co w chwili obecnej jest sprawą kluczową. Jednym z takich sposobów jest coraz bardziej popularna liofilizacja.
- Bez glutenuBez cukruJagody inkaskie liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 100 g - BIOSSOM47,11 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez glutenuBez cukruMaliny liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM43,34 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez cukruJagody acai liofilizowane sproszkowane BIO 100 g - BIO PLANET SUPERFOODS42,95 zł|Producent: BIO PLANET - seria SUPERFOODS