Owoce liofilizowane

Konserwacja żywności to temat budzący wiele kontrowersji, głównie ze względu na to, że wiele metod konserwacji opiera się na dodawaniu substancji chemicznych do żywności, które nie zawsze są obojętne dla naszego organizmu. Na szczęście istnieją sposoby konserwacji żywności bezpieczne i czyste, co w chwili obecnej jest sprawą kluczową. Jednym z takich sposobów jest coraz bardziej popularna liofilizacja.

  1. Jagody inkaskie liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 100 g - BIOSSOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Jagody inkaskie liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 100 g - BIOSSOM
    47,11 zł
    |
  2. Maliny liofilizowane chrupiące  bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Maliny liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM
    43,34 zł
    |
  3. Jagody acai liofilizowane sproszkowane BIO 100 g - BIO PLANET SUPERFOODS
    Bez cukru
    Jagody acai liofilizowane sproszkowane BIO 100 g - BIO PLANET SUPERFOODS
    42,95 zł
    |
na stronę