Pasta słonecznikowa z papryką bezglutenowa BIO 180 g - ZWERGENWIESE
BIO Pasta słonecznikowa z papryką bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki - delikatna, kremowa pasta do kanapek, idealna jako baza do dipów i sosów. Wyprodukowana w Niemczech przez ZWERGENWIESE. Wysoka jakość certyfikowanych składników ekologicznych. Wartość odżywcza w 100g: 421 kcal, 42g tłuszczu, 4.4g węglowodanów, 5.1g białka. Przechowywać po otwarciu w temperaturze 6-8°C. Dostępna w niskiej cenie. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól, czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oreganoPoczytaj także o olejku oregano, jego właściwościach...*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwraciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4019736008910 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.350000 |
| Producent | ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy) |
| Adres producenta | Zwergenwiese naturkost gmbh, langacker 1, d-24887 silberstedt |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |