Pieczywo ekologiczne

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych.

  1. Bez glutenu
    Bułka tarta bezglutenowa BIO 200 g - BIOPONT
    9,75 zł
    |
  2. Bez cukru
    Bułka tarta razowa BIO (POLSKA) 250 g - BIO RAJ
    7,95 zł
    |
  3. Bez cukru
    Chleb esseński orkiszowy BIO 400 g - TERRASANA
    27,57 zł
    |
  4. Bez cukru
    Chleb pita BIO 560 g - TERRASANA
    13,02 zł
    |
  5. Bez cukru
    Chleb pita pełnoziarnisty BIO 560 g - TERRASANA
    14,30 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
    8,47 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Panierka panko bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
    12,77 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Papier ryżowy na spring rollsy i sajgonki bezglutenowy BIO (10 szt.) 100 g - AMAIZIN
    8,20 zł
    |
  9. Bez cukru
    Pumpernikiel BIO 500 g - TERRASANA
    14,35 zł
    |
  10. Tortilla wraps BIO (6 szt.) 240 g - AMAIZIN
    12,18 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wafle gryczane bezglutenowe BIO 100 g - FIORENTINI
    10,01 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO 120 g - FIORENTINI
    6,03 zł
    |
Strona
na stronę