Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Bez glutenuKulki kukurydziane o smaku waniliowym bezglutenowe 375 g - JERRY GLUTEN OUT14,35 zł|Producent: JERRY GLUTEN OUT (płatki)
- Bez cukruKulki orkiszowo - gryczane z kakao bez dodatku cukrów BIO 160 g - HELPA16,67 zł|Producent: HELPA (kaszki)
- Bez glutenuKulki zbożowe kakaowe bezglutenowe 375 g - JERRY GLUTEN OUT14,35 zł|Producent: JERRY GLUTEN OUT (płatki)
- Bez glutenuKulki zbożowe truskawkowe bezglutenowe 375 g - JERRY GLUTEN OUT14,35 zł|Producent: JERRY GLUTEN OUT (płatki)
- Bez glutenuMuszelki zbożowe cynamonowe bezglutenowe 375 g - JERRY GLUTEN OUT14,35 zł|Producent: JERRY GLUTEN OUT (płatki)