Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Granola figa z kokosem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Granola figa z kokosem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    8,84 zł
    |
  2. Granola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Granola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN
    27,57 zł
    |
  3. Granola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Granola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    7,83 zł
    |
  4. Granola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Granola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN
    29,04 zł
    |
  5. Granola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Granola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN
    7,83 zł
    |
na stronę