Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Bez glutenuBez cukruGranola figa z kokosem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN9,37 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)
- Bez glutenuBez cukruGranola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN7,83 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)
- Bez glutenuBez cukruGranola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN7,83 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)
- Bez cukruOtręby orkiszowe BIO 150 g - BIO PLANET4,48 zł|Producent: BIO PLANET - seria RÓŻOWA (płatki, otręby, musli)
- Bez cukruOtręby żytnie BIO 150 g - BIO PLANET3,63 zł|Producent: BIO PLANET - seria RÓŻOWA (płatki, otręby, musli)