Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Bez glutenuBez cukruMusli owsiane truskawkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN21,80 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)
- Bez glutenuBez cukruPłatki owsiane błyskawiczne bezglutenowe BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN13,27 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)
- Bez glutenuBez cukruPłatki owsiane górskie bezglutenowe BIO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN12,77 zł|Producent: PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze)