Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Bez glutenu
    Kółka zbożowe kolorowe bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    22,19 zł
    |
  2. Owsianka o smaku ciasta marchewkowego BIO 400 g - TURTLE
    23,92 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Poduszki ryżowe z kremem orzechowo - kakaowym bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    27,26 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Poduszki zbożowe z kremem z orzeszków ziemnych niska zawartość cukrów bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    25,64 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Płatki kukurydziane w polewie z ciemnej czekolady bezglutenowe BIO 250 g - TURTLE
    36,73 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Płatki zbożowe z wiórkami czekoladowymi bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    25,64 zł
    |
na stronę