Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Musli pełnoziarniste z owocami jagodowymi BIO 325 g - VERIVAL
    21,88 zł
    |
  2. Bez cukru
    Musli z orzechami i owocami bez dodatku cukrów BIO 325 g - VERIVAL
    21,88 zł
    |
  3. Owsianka proteinowa z mango i miechunką BIO 450 g - VERIVAL
    23,72 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Owsianka z truskawkami i chia bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 350 g - VERIVAL
    23,72 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Płatki kukurydziane bez dodatku cukrów bezglutenowe BIO 500 g - VERIVAL
    25,36 zł
    |
na stronę