Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Bez glutenu
    Musli owsiane z gorzką czekoladą bezglutenowe BIO 250 g - TURTLE
    17,81 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Musli z owocami leśnymi bezglutenowe BIO 425 g - BAUCK HOF
    19,14 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musli ze skiełkowaną gryką i kokosem raw bez dodatku cukru bezglutenowe BIO 200 g - GRIKSI
    12,51 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Musli ze skiełkowaną gryką i żurawiną raw bezglutenowe BIO 200 g - GRIKSI
    12,51 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Płatki zbożowe z wiórkami czekoladowymi bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    24,99 zł
    |
na stronę