Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Bez glutenuCrunchy owsiane kakaowe bezglutenowe BIO 325 g - BAUCK HOF20,27 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuCrunchy owsiane waniliowe bezglutenowe BIO 325 g - BAUCK HOF18,85 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruOwsianka z owocami leśnymi bez dodatku cukrów bezglutenowa demeter BIO 400 g - BAUCK HOF20,27 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)