Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Płatki ryżowe BIO 300 g - BIO PLANET
    8,62 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Płatki ryżowe BIO 300 g - BIOGOL
    10,16 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Płatki teff BIO 300 g - BIO PLANET
    16,16 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Płatki zbożowe z wiórkami czekoladowymi bezglutenowe BIO 300 g - TURTLE
    26,28 zł
    |
  5. Bez cukru
    Płatki żytnie BIO 300 g - BIO PLANET
    4,71 zł
    |
  6. Bez cukru
    Płatki żytnie BIO 600 g - BIO PLANET
    7,04 zł
    |
  7. Bez cukru
    Płatki żytnio - owsiane bez dodatku cukrów BIO 300 g - MILZU
    9,48 zł
    |
Strona
na stronę