Pozostałe substancje słodzące

Wielu z nas nie wyobraża sobie porannej kawy, czy herbaty bez dużej ilości cukru. Jest to dla nas nie tylko źródło energii, lecz również sposób na polepszenie swojego nastroju. Niestety, może prowadzić to do wielu chorób, a w szczególności do problemów skórnych. Nasza cera w niedługim czasie stanie się ziemista, z niedoskonałościami, a pod oczyma pojawią się ciemne worki. Cukier, który znamy, wyrządza nam więc więcej szkody, niż niesie pożytku. Całe szczęście nie musimy z niego rezygnować, bowiem pozostałe substancje słodzące, takie jak melasa, czy lucama, są zupełnie ekologiczne. Dzięki naturalnemu składowi sprawią, że nasze życie stanie się słodsze, bez szkodliwego wpływu na nasze zdrowie.

  1. Bez glutenu
    Cukier trzcinowy mascobado bezglutenowy BIO 500 g - ALTERNATIVA
    19,05 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Cukier trzcinowy panela bezglutenowy BIO 1 kg - ALTERNATIVA
    25,33 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Cukier z wanilią bourbon bezglutenowy BIO (4 x 8 g) 32 g - BIOVEGAN
    15,54 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Erytrytol francuski bezglutenowy 500 g (torebka) - SANTINI
    33,27 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Erytrytol puder bezglutenowy 350 g - SANTINI
    24,21 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Erytrytol w saszetkach bezglutenowy (40 x 5 g) 200 g - SANTINI
    20,70 zł
    |
na stronę