Pozostały ryż

Ostatnimi czasy coraz większą popularnością cieszą się produkty naturalne, w pełni ekologiczne i zdrowe. Wynika to z rosnącej świadomości ludzi na temat tego jak istotne jest to, co jemy. Jednym z takich produktów są ryże. Oczywiście, półki naszych sklepów są ich pełne, jednak często należą one do wysoko przetworzonych. Pozostały ryż, taki jak brązowy, czy czarny, całe szczęście cieszy się większą popularnością. Artykuły te pochodzą z certyfikowanych upraw, a kontrolowane procesy ich obróbki, pozwalają zachować ich smak i wartości odżywcze. Co więcej, ryż można poddać procesie ekspandowania, czyli poddawania działaniu gorącej pary w warunkach wysokiego ciśnienia. Staje się on lżejszy, łatwiejszy w przyrządzeniu, jednak nadal tak samo smaczny.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż arborio risotto BIO 2 kg - BIO PLANET
    68,04 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż basmati pełnoziarnisty BIO 1 kg - BIO PLANET
    20,41 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż basmati pełnoziarnisty BIO 1 kg - THE PLANET
    21,95 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż basmati pełnoziarnisty BIO 2 kg - BIO PLANET
    37,42 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż basmati pełnoziarnisty BIO 500 g - BIO PLANET
    12,19 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż basmati pełnoziarnisty BIO 500 g - THE PLANET
    12,19 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż biały długoziarnisty bezglutenowy BIO 1 kg - BIO PLANET
    15,31 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż biały długoziarnisty bezglutenowy BIO 1 kg - THE PLANET
    16,45 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż biały długoziarnisty bezglutenowy BIO 5 kg - HORECA
    59,73 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż biały długoziarnisty bezglutenowy BIO 500 g - BIO PLANET
    9,75 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż biały długoziarnisty BIO 500 g - NATURAVENA
    9,15 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO 1 kg - BIO PLANET
    14,63 zł
    |
Strona
na stronę