Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 4 kg - HORECA (BIO PLANET)57,70 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET9,54 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Bez glutenuBez cukruMąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO12,32 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO9,04 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruOwsianka proteinowa z borówką i bananem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 350 g - VERIVAL26,73 zł|Producent: VERIVAL (produkty śniadaniowe)
- Bez glutenuBez cukruOwsianka proteinowa z kakao i bananem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 350 g - VERIVAL26,73 zł|Producent: VERIVAL (produkty śniadaniowe)