Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z groszku zielonego) świderki BIO 250 g - BIO PLANET9,79 zł|Producent: BIO PLANET - seria INNE
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI12,32 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) strozzapreti bezglutenowy BIO 250 g - DALLA COSTA13,46 zł|Producent: DALLA COSTA (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI7,70 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 250 g - NOVELLE7,36 zł|Producent: NOVELLE (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BIO PLANET12,04 zł|Producent: BIO PLANET - seria INNE