Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z groszku zielonego) świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    9,79 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    12,32 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) strozzapreti bezglutenowy BIO 250 g - DALLA COSTA
    13,46 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI
    7,70 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 250 g - NOVELLE
    7,36 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki BIO 250 g - BIO PLANET
    12,04 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron ryżowy (1 mm) 400 g - FARMER
    9,62 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron ryżowy (3 mm) 400 g - FARMER
    7,44 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron ryżowy (5 mm) 400 g - FARMER
    8,98 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron ryżowy vermicelli 454 g - FARMER
    14,10 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron suchy (konjac) fettuccine bezglutenowy 150 g - DIET-FOOD
    24,56 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron suchy (konjac) spaghetti bezglutenowy 150 g - DIET-FOOD
    24,56 zł
    |
na stronę