Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kuzu białe (skrobia z korzenia) BIO 125 g - TERRASANA
    42,32 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kuzu szare (skrobia z korzenia) BIO 125 g - TERRASANA
    33,09 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (gryczany z batatami) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    17,18 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy z dynią i imbirem) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    17,18 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy z wakame) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    17,18 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy) noodle ramen bezglutenowy BIO 280 g - TERRASANA
    27,83 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    17,18 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z ryżu czarnego i ryżu brązowego) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    20,38 zł
    |
na stronę