Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron (z białej kukurydzy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI12,50 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (z sorgo) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI14,49 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z ciecierzycy) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI13,66 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z ciecierzycy) świderki BIO 250 g - BARTOLINI10,65 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z groszku zielonego) świderki 1 kg - BARTOLINI24,75 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI14,62 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g - BARTOLINI9,11 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) świderki 1 kg - BARTOLINI27,57 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)