Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron (z serca palmy) spaghetti bezglutenowy keto 255 g - DIET-FOOD15,45 zł|Producent: DIET-FOOD
- Bez glutenuBez cukruMakaron (z serca palmy) w kształcie ryżu bezglutenowy keto 255 g - DIET-FOOD15,45 zł|Producent: DIET-FOOD
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z czarnej soi) spaghetti bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD15,19 zł|Producent: DIET-FOOD
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD14,15 zł|Producent: DIET-FOOD
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z soi) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD13,27 zł|Producent: DIET-FOOD