Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (kukurydziano - ryżowy) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    12,63 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (kukurydziany trójkolorowy) dla dzieci ocean bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    10,20 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy z liśćmi bambusa) casereccia bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    10,58 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy razowy) fusilli bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    9,62 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z ciecierzycy i brązowego ryżu) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    15,38 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z grochu) risoni bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    9,81 zł
    |
na stronę