Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron (kukurydziano - ryżowy) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA12,63 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (kukurydziany trójkolorowy) dla dzieci ocean bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA10,20 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy razowy z liśćmi bambusa) casereccia bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA10,58 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy razowy) fusilli bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA9,62 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (z ciecierzycy i brązowego ryżu) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA15,38 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron proteinowy (z grochu) risoni bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA9,81 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)