Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Kuzu szare (skrobia z korzenia) bezglutenowa BIO 125 g - TERRASANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kuzu szare (skrobia z korzenia) bezglutenowa BIO 125 g - TERRASANA
    33,09 zł
    |
  2. Mieszanka na brownie proteinowe bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 400 g - BETT'R
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mieszanka na brownie proteinowe bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 400 g - BETT'R
    37,26 zł
    |
  3. Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
    33,73 zł
    |
  4. Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO 3 kg - HORECA (BIO PLANET)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Tapioka (skrobia z manioku) bezglutenowa BIO 3 kg - HORECA (BIO PLANET)
    39,75 zł
    |
na stronę