Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Makaron (suchy konjac) spaghetti bezglutenowy 80 g - DIET-FOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (suchy konjac) spaghetti bezglutenowy 80 g - DIET-FOOD
    12,50 zł
    |
  2. Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z soi zielonej) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - DIET-FOOD
    13,78 zł
    |
Strona
na stronę