Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa drobno mielona bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO11,21 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO13,46 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET8,35 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE
- Bez glutenuBez cukruMąka z białej kukurydzy do polenty bezglutenowa BIO 500 g PASTA NATURA10,07 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMąka z ciecierzycy bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO14,30 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO8,34 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY33,73 zł|Producent: DARY NATURY - inne BIO
- Bez glutenuBez cukruMąka z zielonego groszku bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO11,60 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)