Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruSoja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL10,71 zł|Producent: RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.)
- Bez glutenuSos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE15,16 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos pomidorowy papaya - chili (pikantny) bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE15,16 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO12,82 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów żółtych) BIO 350 g - ALCE NERO13,02 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata BIO (3 x 200 g) 600 g - ALCE NERO15,19 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)