Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuSos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN11,53 zł|Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)
- Bez glutenuSos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN12,85 zł|Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)
- Bez glutenuSos wegański bolognese bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE15,16 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruSzparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS19,10 zł|Producent: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)
- Bez glutenuSłodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND11,87 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuSłodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND12,63 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuŻurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND14,44 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)