Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Borowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    Bez glutenu
    Borowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND
    33,09 zł
    |
  2. Pomidory bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    39,75 zł
    |
  3. Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    41,81 zł
    |
  4. Pomidory suszone w oliwie BIO 330 g (160 g) - ALCE NERO
    Bez glutenu
    Pomidory suszone w oliwie BIO 330 g (160 g) - ALCE NERO
    39,75 zł
    |
  5. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    41,42 zł
    |
na stronę