Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  2. Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
  3. Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    7,97 zł
    |
  4. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  5. Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g - ALCE NERO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g - ALCE NERO
    7,71 zł
    |
  6. Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
na stronę