Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,99 zł
    |
  2. Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  3. Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,39 zł
    |
  4. Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
  5. Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
na stronę