Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 200 g - VITALIANA
    9,68 zł
    |
  2. Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    10,12 zł
    |
  3. Sos pomidorowy passata BIO 680 g - VITALIANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata BIO 680 g - VITALIANA
    9,87 zł
    |
  4. Sos pomidorowy passata z bazylią BIO 680 g - VITALIANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata z bazylią BIO 680 g - VITALIANA
    9,75 zł
    |
  5. Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    Bez glutenu
    Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    10,69 zł
    |
  6. Łubin w zalewie BIO 280 g (200 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Łubin w zalewie BIO 280 g (200 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,20 zł
    |
na stronę