Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  2. Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    24,42 zł
    |
  3. Oliwki zielone bella di cerignola z pestką w zalewie BIO 350 g (180 g) - ALCE NERO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bella di cerignola z pestką w zalewie BIO 350 g (180 g) - ALCE NERO
    25,20 zł
    |
  4. Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  5. Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  6. Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
na stronę