Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruJabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS15,65 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuJabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS20,52 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA10,76 zł|Producent: BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND8,34 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS22,12 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD10,32 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)