Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    20,01 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Gruszki w zalewie korzennej 530 g (270 g) - KROKUS
    18,08 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    16,67 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    14,88 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,56 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,34 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,94 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    11,04 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    13,98 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
na stronę