Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Konfitura z płatków róży BIO 180 g - DARY NATURY
    31,35 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Konfitura z żurawiny BIO 180 g - DARY NATURY
    19,62 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL
    14,17 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Majonez wegański BIO 370 ml - BIO BANDITS
    13,59 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Malina 80 % BIO 260 g - BATOM
    30,39 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Malina 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    25,00 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Malina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA (PRODUKT SEZONOWY)
    16,80 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Marmolada z czerwonych pomarańczy BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
na stronę