Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCiecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO10,96 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruFasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO12,57 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuGroszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO12,57 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruPomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - ALCE NERO8,73 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO12,82 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów żółtych) BIO 350 g - ALCE NERO13,02 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)