Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola jaś gotowana bezglutenowa BIO 300 g (175 g) (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    9,42 zł
    |
  2. Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem ostra bezglutenowa BIO 160 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
    8,78 zł
    |
na stronę