Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,72 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Śliwka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Żurawina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 260 g - SAD DANKÓW
    25,20 zł
    |
Strona
na stronę