Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    Bez glutenu
    Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    16,86 zł
    |
  2. Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    Bez glutenu
    Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    15,97 zł
    |
  3. Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS
    18,53 zł
    |
na stronę