Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Papryka konserwowa bezglutenowa 480 g (230 g) - KROKUS
    15,00 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Pigwowiec w syropie bezglutenowy 240 g (80 g) - KROKUS
    12,96 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    16,41 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Sos pomidorowy z chili bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,85 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z czosnkiem bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,85 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,19 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,85 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Surówka obiadowa z kapusty kiszonej 500 g - KROKUS
    15,00 zł
    |
Strona
na stronę