Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    10,32 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Seler marynowany BIO 300 g (150 g) - DARY NATURY
    6,22 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Sos do spaghetti BIO 550 g - DARY NATURY
    13,52 zł
    |
Strona
na stronę