Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    12,04 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    13,41 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Buraczki tarte bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,32 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    11,74 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    7,83 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,32 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    9,04 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,28 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA
    44,88 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 200 g (120 g) - LA BIO IDEA
    6,42 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,76 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,39 zł
    |
na stronę